ꒌ Православни Хришћани
† мисија Цркве

субота, март 01, 2008

Ново на блогу

Високопреосвештени и Преосвештени Архијереји,
часни Оци благословите, помаже Бог браћо и сестре

Наша блог страница „мисија Цркве” је наследник адресе „вести из Цркве”. Уредничка политика странице је промењена, тако да неће више пратити вести из Цркве, јер је то задужење прешло у надлежност „интернет Православље”. Епархијске интернет странице су веома добро организоване и повезане, тако да више није потребно да се на једном месту прате вести.

На овој страници ћемо у будуће пратити мисионарске теме из живота Цркве и савременим кретањима међу православним Хришћанима. Покренућемо теме о основи Хришћанског учења, богословским недоумицама, молитвама, догађајима у свету и код нас који се тичу верних. Тесно ћемо сарађивати са страницом „питања Свештенику”, чији ће одговори и ваше учешће у разговорима причаоница (четовима) инспирисати теме ваших интересовања.

Очекујемо да нам се придружите вашим текстовима, коментарима и вашим искуствима у Литургијској заједници. Можете и даље постављати ваше коментаре или нам слати ваше текстове као и до сада на нашу адресу: „питања свештенику” или се обратити неком од уредника.

Желимо вам да ова страница буде прави мисионарски расадник у духовном узрастању сваког посетиоца. Уредништво вам жели свако добро од Господа и пријатан боравак на вашим страницама „мисија Цркве”.

Ознаке:


  
Православни Хришћани † Chrétien Orthodoxe † Ορθόδοξους Χριστιανούς †
† 동방정교회 † 東正教 † נצרות אורתודוכסית † Православное христианство † Christian Orthodox †