ꒌ Православни Хришћани
† мисија Цркве

четвртак, мај 11, 2006

Пуцано на српске младиће из Грабовца

Ноћас 11. маја 2006. године Господње око 3:30 часа непознати нападачи пуцали су из аутоматског оружја на двојицу српских младића, радника бензинске пумпе у Грабовцу надомак Косовске Митровице, сазнаје КИМ радио. У нападу тешко су рањени деветнаестогодишњи Јован Милошевић и двадесетједногодишњи Јаблан Јефтић. Младићи су збринути у болници северног дела Косовске Митровице и још увек су животно угрожени.
Начелник анестезиологије у митровичкој болници др Милена Цветковић изјавила је Контакт плус радију да је Јефтић примљен са повредама задобијеним од ватреног оружја и знацима искрварења, док је Милошевић повређен са мноштвом гелера. Јефтић је оперисан, а у току је операција Милошевића. Оба пацијента су још увек животно угрожена, додала је др Цветковић.
Припадници Косовске полиције извршили су увиђај и истрага је у току.

10 Коментар/а:

  • Владика Артемије је посетио данас у косовско-митровачкој болници своје тешко рањене вернике – младиће Јована Милошевића и Јаблана Јефтића. Јован и Јаблан су тешко повређени од стране албанских терориста прошле ноћи око три часа изјутра, док су радили у трећој смени на бензинској пумпи у селу Грабовац крај Косовске Митровице.

    Владика Артемије најоштрије је осудио и овај мучки напад. У последње време број напада муслиманско-албанских злочинаца на хришћане – Србе Косова и Метохије, драстично се повећао. У последњих недељу дана таквих напада само у околини Косовске Митровице било је четири, што је веома узнемирило Србе на целом Косову и Метохији.

    Ови примери нам показују како би Косово изгледало сутра, уколико би се Покрајини дала независност.
    (Прес одељење Епархије рашко-призренске)

    Додао Blogger Ђакон Горан, у четвртак, мај 11, 2006 8:56:00 PM  

  • Здравствено стање двојице српских младића који су јуче тешко рањени када је непознати нападач отворио на њих ватру из аутоматског оружја на бензинској пумпи у месту Грабац код Косовске Митровице и даље је критично, потврдила је за дневник КОСМЕ анестезиолог у болници у Косовској Митровици доктор Милена Цветковић. «Здравствено стање Милошевића и Јевтића је тешко, виталне функције су им стабилне али су компликације могуће и они су животно угрожени», рекла је Цветковић. Подсетимо у јучерашњем инциденту рањени су 19-тогодишњи Јован Милошевић и 21-ногодишњи Јаблан Јевтић. Регионални портпарол КПС-а Сами Мехмети изјавио је да је мотив напада на раднике пумпе била пљачка и да је том приликом однета извесна количина новца. Истрага о овом случају је у току. Помоћник директора службе Координационог Центра за Косово и Метохију задужена за питања школства и здравства Ружица Милић обишла је данас у здравственом центру у Северној Митровици тешко повређене младиће. Она је у разговору са генералним директором Здравственог центра др Марком Јакшићем изразила подршку руководству те установе и истакла да ће и у будуће имати подршку Координационог центра обећавши породицама повређених младића једнократну новчану помоћ.
    (радио КиМ)

    Додао Blogger Ђакон Горан, у петак, мај 12, 2006 7:50:00 PM  

  • Very pretty site! Keep working. thnx!
    »

    Додао Anonymous Анониман, у среда, мај 17, 2006 7:57:00 AM  

  • Nice idea with this site its better than most of the rubbish I come across.
    »

    Додао Anonymous Анониман, у среда, мај 17, 2006 9:57:00 AM  

  • Hmm I love the idea behind this website, very unique.
    »

    Додао Anonymous Анониман, у среда, мај 17, 2006 10:12:00 AM  

  • Great site loved it alot, will come back and visit again.
    »

    Додао Anonymous Анониман, у среда, мај 17, 2006 10:21:00 AM  

  • Thank's, you welcome

    Додао Blogger Ђакон Горан, у среда, мај 17, 2006 10:56:00 AM  

  • Great site loved it alot, will come back and visit again.
    »

    Додао Anonymous Анониман, у четвртак, мај 18, 2006 1:21:00 AM  

  • I'm impressed with your site, very nice graphics!
    »

    Додао Anonymous Анониман, у четвртак, мај 18, 2006 8:15:00 AM  

  • Greets to the webmaster of this wonderful site. Keep working. Thank you.
    »

    Додао Anonymous Анониман, у четвртак, мај 18, 2006 1:07:00 PM  

Постави коментар

<< Почетна


  
Православни Хришћани † Chrétien Orthodoxe † Ορθόδοξους Χριστιανούς †
† 동방정교회 † 東正教 † נצרות אורתודוכסית † Православное христианство † Christian Orthodox †