ꒌ Православни Хришћани
† мисија Цркве

субота, јун 17, 2006

«СВЕТОСАВСКО ЗВОНЦЕ» и компанија «SI & SI» даровали књиге школским библиотекама

Дечји православни часопис «Светосавско звонце» у сарадњи са добротвором, Компанијом Si & Si, наставља акцију даривања вредних комплета књига библиотекама основних школа. Ову племениту акцију су на овогодишњем Сајму књига, покренули Компанија Si & Si и «Светосавско звонце». До сада су поколон пакете књига духовне садржине добили ученици седам школа у Србији и Црној Гори.
Чланови Редакције часописа “Светосавско звонце” и Si & Si Kомпаније су 9. јуна 2006. године Господње, посетили основну школу “Дубрава” у Књажевцу, где су на пригодној свечаности у Дому културе, предали књиге за библиотеку представницима ове основне школе. Ученици веронауке су, заједно са својим вероучитељем Сашом Илијићем, извели представу «Прича о краљу Траљу» која је драматизована према причи објављеној у «Светосавском звонцу». У програму су учествовали и ђаци књажевачке гимназије. Манифестацији је присуствовао координатор за веронауку, протојереј Игор Ивковић.
Поклон пакет књига је уручен и библиотеци ОШ «Ђура Јакшић», 13 јуна 2006.године Господње, када су ову школу у Јелашници код Ниша, посетили представници «Светосавског звонца» и компаније Si & Si.


  
Православни Хришћани † Chrétien Orthodoxe † Ορθόδοξους Χριστιανούς †
† 동방정교회 † 東正教 † נצרות אורתודוכסית † Православное христианство † Christian Orthodox †